Aktuelt

Coolsculpting og frysing av fettceller

Coolsculpting og frysing av fettceller
Gjennom arbeidet med vektreduksjon kan det være ekstremt vanskelig å bli kvitt noe av det uønskede fettet, uansett hvor mye vi trener eller spiser sunt. Heldigvis har et gjennombrudd i moderne skjønnhetsbehandlinger truffet markedet, en som gir både kvinner og menn muligheten til å forme kroppen uten behov for plastisk kirurgi. Denne metoden er kjent som "frysing av fettceller", eller mer teknisk kjent som cryolipolyse.

Hvordan fungerer Cryolipolyse (Coolsculpting)?

Cryolipolyse retter seg mot de vanskelige fettområdene ved å bruke et unikt frysingsprinsipp som nøyaktig og spesifisert bryter ned fettceller. Denne avanserte teknologien gir deg muligheten til å redusere det vanskelige fettet. Det aller beste er at metoden er trygg, effektiv, og gir langvarige resultater resultater.
Cryolipolyse er ikke bare begrenset til frysing av fettceller i større områder på kroppen. En annen like effektiv form for fettfjerning er å bruke injeksjoner for å bryte ned fettet, kalt lipolyse. Denne behandlingen fokuserer på å redusere små, lokale fettansamlinger, og har vist seg å være veldig effektiv mot dobbelthake. Det interessante med lipolyse-injeksjoner er at mikronedbrytning gjør at fettcellene oppløses, noe som igjen fører til en naturlig og gradvis fettreduksjon.

Hvor mye koster en Coolsculpting-behandling?

I VIP Clinic fokuserer vi på å tilby skreddersydde løsninger. Vi har flere pakker tilgjengelig.
  • Coolsculpting / cryo permanent fettreduksjon pr område 4 800
  • Lipolyse små fettansamlinger / dobbelthake 4 800,-
  • Behandlingskur: 3 cryobehandlinger og 3 vakuum - lymfedrenasje 18 800,-
  • Behandlingskur: 6 cryo og 6 vakuum lymfedrenasje 32 400,-
Om det er magefettet, lår, armer, eller den nådeløse dobbelthaken; navnet er Coolsculpting, og vår oppgave er å hjelpe deg med å oppnå den ønskede formen på kroppen din. Vi er stolte av å kunne tilby behandlinger som gir langvarige resultater. Og selvfølgelig, med VIP Clinic får du alltid personlig veiledning og et dedikert team til å hjelpe deg på reisen mot din nye figur.
Ta kontakt med oss for mer informasjon +47 92 40 80 50 eller post@vipclinic.no.