BIOREVITALIZATION
Bio-revitalisering/skinbooster er en biologisk behandlingsmetode som gir huden tilbake dens naturlige skjønnhet elastitet og lifting i ansikt og hals. Hyaluronsyre/kollagen bekjemper aldringsprosessen og er virksom overfor en rekke andre hudproblemer.
• Aldersrelaterte hudendringer
• Rynker og linjer
• Tørr hud, solskader, uelastisk og slapp hud
• Pigment flekker, fet hud og couperose
• Passer før og etter peeling og laserbehandlinger
Behandlingen hjelper mot:
Hvilke resultater kan forventes?
• Små linjer er borte og rynker redusert.
• Gir fuktighet i huden
• Huden er løftet og elastin er forbedret.
• Hudens elastisitet er forbedret og satt tilbake.
Bio-revitalisering har vist at behandlingen gir svært gode resultater. Hyaluronsyre er viktig for strukturen i bindevev og ellers relatert til mange vitale prosesser i den menneskelige organismen. Hyaluronsyren opprettholder hudens fuktighet og ungdommelig tekstur.
Mengden av hyaluronsyre avtar radikalt med alderen og påvirkes negativt når huden eksponeres for UV-stråling (photoaging). Dermed reduseres tetthet, elastisitet og livlighet i huden. Rynker dannes også på grunn av denne prosessen. Når hyaluronsyre trenger inn i huden, utløser det sirkulasjonsprosesser som gir fuktighet og næring tilbake til hudcellene. Etter at vevene er mettet, stimulerer hyaluronsyre syntesen av kollagen og elastin. Resultatet av dette kan tydelig ses som en fantastisk forbedring i hudens kvalitet, elastisitet, fasthet og tone.
Se mer før etter bilde
MESOTERAPI
Mesoterapi er en ikke-kirurgisk kosmetisk medisinsk behandling, som bidrar til å motvirke aldrende hud, rynker, pigmentasjon, ujevnheter og cellulitter. Aktive virkestoffer blir injisert direkte inn i huden, noe som er grunnen til at mesoterapi er så effektiv. Virkestoffene blir absorbert på et bestemt område, hvor blodet og resten av kroppen ikke blir berørt.
Mesoterapi er injisering av vitaminer og mineraler i huden som gir en utmerket balanse og estetisk resultat. Behandlingen gir sunnere og yngre hud, og bekjemper aldringsprosessen.
Ansiktsbehandling:
Mesoterapi er en svært effektiv og revolusjonerende behandling, som gir tilbake elastisitet, ungdommelig glød, og strammer opp huden i ansiktet, halsen og decolte. Kombinasjonen av ingrediensene gir næring til huden, fremmer produksjonen av kollagen og elastin, hemmer melanin og regulerer mikrosirkulasjonen. Mesoterapi behandling er svært effektivt mot tynt hår, hårtap og androgeense alopecia. Stimulerer effektivt til hårvekst og hindrer hårtap.
Gir gode resultater mot aldrende hud, og er effektiv mot cellulitter, slapp hud, akne, dobbelthake og strekkmerker.
Mesoterapi hår er et unikt sammensatt hårserum som inneholder 56 substanser inkludert 13 vitaminer (vitamin A, B1, K osv), 5 mineraler osv.
9 600,-
Kollagen facelift pris:
Kollagen lifting hals og decolte pris:
Kollagen lifting skinbooster:
Lipolyse for dobbelthake og små fettansamlinger:
6 900,-
5 900,-
4 400,-
Filler 1 ml. pris:
Enkeltbehandling ansikt pris:
Ansikt / hals pris:
Ansikt / hals / decolte pirs:
Kur 4 - 6 behandlinger 20%
Biorevitalization
Mesoterapi
2 600,-
2 000,-
3 200,-
2 400,-
BESTILL NÅ
3 200,-
Meso Anti Hair Loss
3 200,-
Behandling mot tynt hår, hårtap alopecia.
Pris:
pr gang. Anbefalt kur 4 - 6 behandlinger 20%
Kollagen facelift pris:
Kollagen lifting hals og decolte pris:

Kollagen lifting skinbooster:
Lipolyse for dobbelthake og små fettansamlinger: