VEKTREDUKSJON
HELSEPAKKE
Dagens livsstil med lite bevegelse, forurensing, dårlig kosthold og ulike mattilsetninger gjør at kroppen kan trenge hjelp til å kvitte seg av med avfallsstoffer og overflødig veske.
Behandlingen virker i dybden, uten å skade epidemis. Dette stimulerer nydannelse av kollagen noe som forbreder elastitet og fasthet. I og med at behandlingen stimulerer hudlagene på cellulært nivå fortsetter virkningen også etter endt behandling. Det vil si at huden fortsetter å forbredes i tiden etter behandlingen.
Etter behandlingen er ferdig anbefaler vi våre kunder å drikke en del av vann for å hindre dehydrering samt bidra å til lettere skille ut og rense kroppen for avfallstoffene.
cellRESET / kur

cellRESET er en 28. dagers kostholdsplan utarbeidet av profesjonelle kostholds og ernæringseksperter.

Vi måler og tester alle våre kunder før behandling for å kunne dokumentere alle resultater som vi oppnår

Våre utvalgte tilskudd er patentert og produserte etter de høyeste standarder. Det blir kontinuerlig kontrollert og kan anbefales for sin unike opptaksevne og transport til cellene der vi nyttegjør oss næringen. Produktene gir raskt effekt og er kjent for sine unike resultater.

En meny basert på matkjemi og livsstil gir oss en mulighet til å finne veien tilbake til vårt friske, slanke og glade jeg. I dagens samfunn er mange begrenset av en eller flere av følgende tilstander.

- høyt blodtrykk
- for mye av det dårlige kolesterolet
- for lite av det gode kolesterolet
- for mye triglyserider
- ustabilt blodsukker
- kroniske inflammasjoner
- overvekt og bukfett
- hormonelle ubalanser

Det er synlige resultater allerede rett etter behandlingen, men siden behandlingen hjelper kroppen med å sette i gang naturlige prosesser tar det ca 48 timer til full effekt er oppnås.

Effekter av behandling:

- Smelter lokalt og uønsket fett
- strammer opp huden/ figurforming
- drenerer ut giftstoffer og overflødig væske
- øker blodsirkulasjon

Treningsprogram utarbeidet av personlig trener.
Alle som starter på Helsepakken blir målt, veid og scannet kroppen med vekten, hvor fettprosent, muskelmasse og BMI måles.

Pris helsepakke: 13 500,-

7 days er for deg som ønsker en raskt og effektiv vektnedgang. Programmet passer ypperlig før en reise, før bikinisessongen, før en konkurranse, eller at du rett og slett skal inn i en kjole eller dress som er blitt for trang

7 DAYS KUR
Pris 7 days kur: 6 900,-
RESULTATENE AV VÅRE BEHANDLINGER
FØR OG ETTER